PNL Vatra Dornei, al doilea partid care își prezintă lista de consilieri locali

Lista consilierilor locali propuși de către organizația PNL Vatra Dornei.
În cursul zilei de ieri a fost prezentată, pe contul de facebook al primarului Ilie Boncheș, și lista consilierilor locali propuși de către organizația PNL Vatra Dornei, după ce ieri vă informam, printr-un articol, despre lista propusă de organizația locală a PSD.

Dosarele candidaților pentru alegerile locale din 5 iunie au fost depuse la Biroul Electoral de Circumscripție iar legat de componența listei se precizează că „experiența celor cu state vechi de plată în politică se împletește cu tinerețea și entuziasmul celor care ni s-au alăturat recent”.




Astfel, echipa de consilieri propusă de PNL pentru Consiliul Local Vatra Dornei este formată din: Ilie Boncheş, Doru Bighiu, Marius Rîpan, Vasile Chiruţă, Daniela Vasiluţ, Dumitru Candrea, Cristian Rusu, Dorin Grohinschi, Mariana Obreja, Corneliu Scripcaru, Costel Ungureanu, Raul Alexievici, Octavian Rezuş, Cristina Popescu, Grigore Pindelea, Mihaela Nemeş, Vasile Viorel Pop, Gabriel Moroşan, Mihaela Filip, Doruț Robu, Paul Boncheş şi Cătălin Țarcă.

Putem afirma, acum, că organizațiile locale ale celor două partide mari (PSD și PNL) sunt deja pregătite de intrarea în campania electorală care va începe pe data de 6 Mai 2016.

Vom studia listele cu propunerile de consilieri ale celor două partide și este posibil să revenim cu un articol în care vom încerca să facem o comparație între acestea, din mai multe puncte de vedere.

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei