Poliţia va amenda administratorul drumurilor naţionale dacă vor exista probleme la deszăpezire

0
Poliţia Rutieră va amenda administratorul drumurilor naţionale din judeţul Suceava în situaţia în care vor exista disfuncţionalităţi în acţiunile de deszăpezire pe perioada iernii. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, în urma şedinţei comandamentului de iarnă care a avut loc în cursul zilei de ieri, la Vatra Dornei, întâlnire la care au participat reprezentanţi ai Regionalei din Iaşi a Companiei de Drumuri Naţionale, ai firmei care asigură deszăpezirea pe timp de iarnă, precum şi autorităţi judeţene.

Sorin Popescu a spus că în momentul de faţă există utilaje suficiente pentru acţiunile de deszăpezire, precum şi stocurile de materiale antiderapante şi combustibil. Prefectul judeţului a spus că pentru zona de munte a judeţului a fost suplimentat numărul de utilaje. Popescu a arătat că Poliţia Rutieră va verifica în permanenţă drumurile naţionale din judeţul Suceava, iar în situaţia în care vor exista disfuncţionalităţi, administratorul drumurilor va fi amendat. De asemenea, el a precizat că în cadrul şedinţei comandamentului de iarnă s-a stabilit ca atunci când ninge să se intervină mai întâi cu sare şi apoi cu amestec de sare şi nisip.

Reamintim faptul că la sfârşitul săptămânii trecute prefectul de Suceava a solicitat înlocuirea din funcţie a şefului Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca, pentru dispuncţionalităţi în intervenţiile de deszăpezire din zona de munte a judeţului. Locul Lilianei Dranca a fost luat de Florin Anechitei.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei