Incendiu de proporţii la o gospodărie din Dorna Arini

0
O vilă din lemn de tip P+1 a fost mistuită aproape în totalitate de un incendiu de proporţii, focul izbucnind de la o scânteie sărită pe acoperiş din coşul de fum.

S-a întâmplat vinerea trecută, în jurul orei 12.00, casa cuprinsă de flăcări fiind în satul Gura Negrii, comuna Dorna Arini şi aparţinându-i localnicului Ioan Mezdrea.

La faţa locului, pompierii, de la Detaşamentul Vatra Dornei, au găsit etajul superior şi acoperişul în flăcări, pe structura din lemn a casei focul extinzându-se cu repeziciune.

Incendiul a fost stins de pompieri în jurul orei 15.00, însă nu s-a salvat mare lucru. Au ars bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, acoperişul casei de locuit P+1, construit pe astereală din lemn cu învelitoare din azbociment, etajul clădirii, în timp ce în partea de jos a vilei pereţii au fost serios degradaţi.

În casă locuia proprietarul împreună cu cei doi copii ai săi. Până când casa va fi refăcută aceştia s-au mutat la rudele care stau în apropiere.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o scânteie pornită de la un coş de fum deteriorat”, a precizat locotenentul Ioana Istrati, de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei