Narcisa Suciu revine din Finlanda și va susține un spectacol de colinde la Vatra Dornei

0
După ce s-a stabilit împreună cu soțul și fiica sa în Finlanda, Narcisa Suciu revine în România pentru un turneu de colinde care va cuprinde opt orașe. Artista va susține primul spectacol la București în 17 decembrie, urmând ca în 22 decembrie să vină și la Vatra Dornei.

După ce a susținut în august un cuncert la Bistrița împreună cu Paula, Ovi și băieții de la Desperado, artista revine pe plaiurile natale și nu oricum, ci cu un spectacol de excepție. Astfel, în perioada 17 - 25 decembrie Narcisa Suciu va porni într-un turneu de colinde în mai multe orașe din țară, printre care și Vatra Dornei.

Viața în Finlanda

Narcisa s-a adaptat cu brio la viața nordică și se împacă bine cu frigul. Artista a reușit să învețe finlandeza și se descurcă destul de bine, a mărturisit aceasta într-un interviu. Pe pagina personală de facebook, Narcisa Suciu, care este acum doamna Miettenen, declară că este și mamă și soție. Aceasta a mărturisit că fiica ei, Daria, nu este de acord ca artista să cânte, ba chiar e secretoasă atunci când vine vorba să se confeseze prietenilor finlandezi cu privire la ocupația mamei sale.

Turneu național

Turneul artistic al Narcisei Suciu va cuprinde orașele București Centru Vechi (17, 19, 23 și 24 decembrie), Oradea (18 decembrie), Iași (20 decembrie), Satu Mare (21 decembrie), Vatra Dornei (22 decembrie), Ploiești (23 decembrie) și Covasna (25 decembrie).


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei