Maşină răsturnată în şanţ de autoturismul pe care încerca să-l depăşească

2
Un bărbat din comuna Dorna Arini a ajuns cu maşina în şanţ, cu roţile-n sus, după ce a încercat să depăşească regulamentar un autoturism care circula în faţa sa şi al cărui conducător auto, o femeie din aceeaşi localitate (Cristiana M., de 38 de ani), a virat stânga tocmai în acel moment, fără să se asigure.

Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 12:00, pe raza comunei Dorna Arini, pe DN 17B.

Maşina condusă regulamentar de Marius F. a fost proiectată de celălalt autoturism într-un cap de pod şi s-a răsturnat apoi în şanţul din stânga drumului.

În maşină, pe lângă şofer, se mai aflau şi doi minori, ambii de 15 ani, din localitate. Din fericire, informează poliţia, nici unul dintre cei trei nu a suferit leziuni grave, fiind răniţi uşor.

„Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.


( Hide )
  1. Am citit această ştire şi mi-am adus aminte că, pe lângă municipiul Vatra-Dornei şi-a găsit sfârşitul un prieten de-al meu... tot din cauza unui accident...

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce li s-au mai recoltat probe biologice, daca rezultatul verificarii cu aparatul etilotest a iesit negativ?....interesant,nu?

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei