Zeci de gospodării inundate, aseară, la Vatra Dornei

0
Ploile torențiale căzute începând de ieri după-amiază asupra municipiului Vatra Dornei au dus la inundarea a zeci de curți, grădini și anexe de pe raza localității.

De la ora 18:30, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava telefoanele au început să sune întruna. Și toate apelurile erau de la Vatra Dornei.

Cetățenii care locuiesc pe străzile Republicii, Mihai Eminescu, Piscului, Chiliei, Plopilor, Podu Verde, Rosu, George Cosbuc, Diecilor, Argestru, Calea Transilvaniei, au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din gospodăriile lor.

Canalizarea orașului stațiune nu a făcut față cantității mari de apă adunată în urma ploilor abundente, care s-a revărsat în curțile și grădinile oamenilor.

Mulți dintre cei care au sunat la pompieri reclamau faptul că șanțurile de pe marginea drumurilor sunt colmatate, iar apa nu are pe unde să se scurgă.

Ieri, pentru zona Vatra Dornei au fost două avertizări de cod galben, remise pentru intervalele orare 17:45 -18:45 și 19:10 și 20:40.

Cadrele Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei lucrau, aseară, la evacuarea apei din curți, gospodării și anexe.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei