Turul Ciclist ajunge astazi la Vatra Dornei

1
Caravana cicliştilor este asteptată să ajungă la Vatra Dornei în jurul orei 17.15, linia de sosire fiind postată în dreptul primăriei din localitate.

Turul Ciclist al României va ajunge astăzi la Vatra-Dornei, odată cu finalul etapei a II-a. Programată pe traseul Târgu Mureş – Reghin – Bistriţa – Vatra Dornei, etapa secundă din “Mica Buclă” se va desfăşura pe o distanţă de 175 de kilometri, rutierii fiind asteptaţi să ajungă în staţiunea dorneană în jurul orei 17.15, linia de sosire fiind amenajată în dreptul primăriei din localitate.

Caravana celei de-a 47 ediţii a Turului Ciclist al României va poposi la noapte în Vatra Dornei, mâine, cu începere de la orele 13.15 urmând să fie dat startul celei de-a treia etape, programată pe o distanţă totală de 137 de kilometri, pe traseul Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului – Fălticeni – Suceava.
Etapa regină se va desfăşura însă miercuri, când rutierii se vor întrece pe traseul Suceava – Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Suceviţa – Rădăuţi – Siret – Bucecea – Botoşani, aceasta fiind şi cea mai lungă etapă din tur, însumând 226 de kilometri şi trei puncte de căţărare de categoria A, toate postate la peste 1.000 de metri altitudine.

La ediţia din acest an a Turului Ciclist al României au luat startul un număr total de 90 de ciclişti, reprezentând nu mai puţin de 15 echipe din Romania (5), Grecia (2), Ucraina (2), Italia (2), Bulgaria, Germania, Turcia şi Israel.
Competiţia a debutat sâmbătă cu prologul de la Deva, câştigat de ciclistul, italian Angelo Ciccone, component al echipei San Marco Concrete, acesta fiind şi primul purtător al tricoului galben.


( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei