20.000 de locuitori din judeţ, lăsaţi de vijelie fără curent electric

0
După o zi caniculară, noaptea trecuta, furtunile şi vântul puternic au pus stăpânire peste judeţ.

Vijelie în aproape tot judeţul, noaptea trecută. După o zi caniculară, aseară şi asnoapte vântul şi furtunile au pus stăpânire pe judeţ. 20.000 de oameni au rămas fără curent electric după ce zeci de copaci au căzut peste liniile de alimentare cu energie electrică. Cei mai afectaţi au fost localnicii din Vatra Dornei, unde întreg municipiul a rămas fără curent electric.

Şi circulaţia pe calea ferată a fost afectată la Vatra Dornei după ce vântul puternic a răsturnat un copac pe firele de înaltă tensiune.

Acceleratul Vatra Dornei - Bucureşti a fost tractat până la Câmpulung Moldovenesc de o locomotivă diesel. Spre dimineaţă, alimentarea cu energie electrică la Vatra Dornei a fost reluată.

Mai multe localităţi din judeţ, au rămas fără curent electric în urma vijeliei puternice. O parte din localnicii din Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Iacobeni, Vatra Moldoviţei, Frătăuţii vechi, Dărmăneşti, Prisaca Dornei, Moara şi Vereşti au petrecut noaptea pe întuneric din cauza copacilor care au căzut peste firele de alimentare cu energie electrică.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei