Secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău, reales preşedinte al organizaţiei PDL Vatra Dornei

0
Deputatul Dumitru Pardău, secretar al Camerei Deputaţilor, a fost reales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei PDL Vatra Dornei, neavând contracandidat.

Pentru celelalte funcţii de conducere din Biroul politic municipal PDL Vatra Dornei concurenţa a fost de doi pe un loc. Astfel, pentru cele şase funcţii de vicepreşedinţi au fost 13 candidaturi, pentru cele opt funcţii de secretar executiv au fost 16 candidaturi, iar pentru funcţia de trezorier au fost două candidaturi.

Printre noii membri ai Biroului politic local au fost aleşi viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu şi şeful DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru.
Preşedintele PDL Vatra Dornei, Dumitru Pardău, a declarat că la aceste alegeri a fost o competiţie serioasă, ceea ce dovedeşte interesul membrilor de partid pentru activitatea politică locală. "Partidul e viu la Vatra Dornei", a spus Pardău care şi-a exprimat încrederea că noua echipă de conducere a organizaţiei va avea rezultate cel puţin la fel de bune ca cea care a funcţionat până în prezent. El a mai spus că la o asemenea competiţie pentru funcţii de conducere era de aşteptat ca mulţi dintre candidaţi să nu acceadă în poziţiile pentru care au candidat, dar că aceştia vor fi alături de echipa nou aleasă.

"Ne bazăm pe toţi membri noştri de partid în activitatea viitoare", a mai spus Pardău.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei