Liderul PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, se crede "patron" de mănăstire in Panaci

2
Liderul PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, acuzat că vrea să dea afară nişte călugări dintr-o mănăstire !

   Liderul PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, este acuzat că, ieri, s-ar fi dus cu trei bodyguarzi la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din satul Catrinari, comuna Panaci, pentru a cere evacuarea călugărilor şi călugăriţelor de-acolo. Familia Acatrinei este principalul ctitor al mănăstirii, iar acuzaţia împotriva şefului PRM apare într-o reclamaţie depusă de administratorul lăcaşului de cult, părintele Haralambie, la Postul de Poliţie din Panaci. Potrivit plîngerii, decizia de evacuare s-ar fi luat în Adunarea Generală a fundaţiei care a finanţat construirea mănăstirii, fundaţia familiei Acatrinei, întrucît liderul PRM Suceava doreşte schimbarea stareţului.
   Şeful Organizaţiei PRM ar putea fi anchetat pentru tulburare de posesie. Conform Poliţiei, Gheorghe Acatrinei se află în litigiu cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor pe tema mănăstirii din satul Catrinari. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Vatra Dornei. De cealaltă parte, soţia lui Gheorghe Acatrinei, Stela, fostă vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Suceava, susţine că a depus plîngere penală împotriva preotului bisericii mănăstirii, Constantin Ţaneţ, pe care-l acuză că a furat obiecte de cult. Doamna Acatrinei spune că pentru ridicarea lăcaşului de cult fundaţia din care face parte şi familia sa a luat un credit bancar de 4,7 miliarde de lei vechi.


( Hide )
  1. tovarasii fam. ACATRINEI ar trebui sa mearga in SF. MANASTIRE sa se roage pentru sanatate nu sa faca scandal si galagie .Este inadmisibil ca cei doi sa vrea sa privatizeze si pe BUNUL DUMNEZEU.Numai asa ceva nu au mai facut pana acum.Daca au vrut sa faca ceva bun pentru mantuire lor sa nu mai nimere lumanarile ,bani din cutia milei si cei din pomelnice caci este o mare rusine.Pana acolo ati ajuns? RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. cine nu stie despre ce este vorba ar fi bine sa se abtina de la comentarii gratuite.preotul si maicutele ar trebuie sa fie date afara fara nici o remuscare. omul iti ofera totul si tu iti bati joc de el.
    vreau sa vad citi oameni din tara asta ar investi la fel ca fam. Acatrine intr-o manastire.

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei