Doi dorneni condamnati la inchisoare in Italia

0
   O lupta in centrul localitatii italiene Santa Maria Capua Vetere, s-a încheiat cu patru arestări şi patru condamnări. Toate acestea în termen de câteva ore. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă in jurul orei 07:30, cand o echipă de politie care patrula zona intersectiei strazilor Mazocchi cu Gramsci a remarcat faptul că patru tineri se loveau reciproc în mod repetat. După ce au fost blocati cu dificultate din cauza agresivitatii exprimate, au fost escortati la secţia de poliţie unde au fost identificati.

Acestia s-au dovedit a fi Vultur Dan Florin, născut la Roman (România) pe 28/03/1979; Vultur Adrian Vasile, fratele lui Dan Florian, născut la Roman (România), pe 28.9.1987; Ionut Apetrei (foto sus), născut în Vatra Dornei (România), pe 21.12.1991 si Apetrei Virgil (foto jos), fratele lui Ionut, născut în Vatra Dornei (România) pe 24/06/1985. Toti cei patru sunt rezidenţi în S. Maria C.V., apareau in evidentele politiei si au fost arestaţi pentru deranjarea ordinii publice.
Cei patru au fost însoţiti la spitalul din localitate, unde au fost consultati şi li s-au acordat între trei şi cinci zile de ingrijiri medicale pentru diverse lovituri pe corp. Ulterior, toti cei patru inculpaţi au fost condamnaţi la patru luni de închisoare fiecare.

SURSA: Interno18.it

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei