Autorităţile centrale împiedică primăria Vatra Dornei să înfiinţeze Serviciul de Ecarisaj

1
Primăria Vatra Dornei nu poate înfiinţa Serviciul de Ecarisaj, din cauză că autorităţile centrale au hotărît blocarea posturilor în administraţie. Declaraţia a fost făcută de primarul PNL de Vatra Dornei, Ioan Moraru. El a spus că la Dorna este nevoie de Serviciu de Ecarisaj, dat fiind faptul că pe străzile din localitate sunt aproximativ 300 de cîini comunitari. Domnul Moraru a mai spus că Primăria plăteşte anual 50 de milioane de lei vechi drept chirie pentru un spaţiu în care a amenajat un adăpost pentru cîinii fără stăpîn, dar care nu este populat. El a precizat că a trimis o adresă la Prefectura Suceava prin care solicită deblocarea posturilor în vederea constituirii Serviciului de Ecarisaj, însă pînă acum nu a primit nici un răspuns.


( Hide )
  1. De la inceputul saptamanii trecute adapostul construit de Primaria Vatra-Dornei - care este departe de a intruni conditii decente de "cazare" ( neingradit,fara curent, apa, medic veterinar etc) gazduieste ~25 de catei de care se ingrijesc cei de la APA "Pro Alma" Vatra-Dornei.

    Principala problema a celor de la Pro Alma este lipsa fondurilor pentru achizitia hranei cateilor si pentru sterilizarea acestora.

    Numarul locatarilor adapostului creste, intrucat Primaria a demarat o actiune de strangere a cainilor.

    Initiativa si dedicatia membrilor asociatiei sunt laudabile.

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei