Transport de ţigări de contrabandă spre vestul ţării, oprit la Vatra Dornei

0
Un autoturism plin cu ţigări de contrabandă, care se deplasa spre vestul ţării, a fost interceptat de poliţie nu departe de ieşirea din judeţ, pe raza municipiului Vatra Dornei.
Captura a fost realizată joi, în jurul orei 12.30, când un echipaj de poliţie efectua un control pe DN 17, în zona Vatra Dornei. La un moment dat, pe strada Dornelor din oraşul staţiune, poliţiştii au tras pe dreapta pentru control o maşină înmatriculată în Hunedoara. La volan se afla Claudiu Daniel H., un hunedorean în vârstă de 30 de ani, care era însoţit de Dorel B., în vârstă de 39 de ani, din comuna Ceru Băcăinţi, judeţul Alba. După ce au deschis portbagajul maşinii, oamenii legii au dat peste nu mai puţin de 6.000 de pachete de ţigări de provenienţă Moldova, Ucraina şi Rusia, pentru care şoferul nu avea acte de provenienţă.
Fiind vorba de o cantitate mare şi existând suspiciunea că la mijloc ar fi vorba de o reţea de contrabandă, maşina a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, fiind sesizată şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Suceava, pentru a continua cercetările.
Conform procedurilor, ţigările, în valoare de 4.200 de lei, au fost confiscate. Totodată, a fost deschis un dosar penal, faţă de cei doi efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

ARTICOL COMPLET: MonitorulSV.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei