Patru puşti din Vatra Dornei, prinşi de poliţişti în timp ce pregăteau un furt

1
Cei patru, cu vârste între 12 şi 17 ani, intenţionau să fure zahăr, ulei, un televizor, dar şi nişte ceşti de cafea.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Vatra Dornei au soluţionat zilele trecute două dosare cu autori necunoscuţi ce le aveau în lucru.
A fost identificat astfel principalul suspect al furtului din locuinţa lui Nicolai D. din Vatra Dornei, faptă comisă în perioada 1-24 decembrie 2009, în persoana lui Paul George C. de 20 ani, din localitate. Acesta furase în intervalul precizat două motofierăstraie Stihl şi Huqsvarna, în valoare totală de 2.300 lei. Faţă de individ s-a început urmărirea penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii dorneni au indentificat şi pe principalii suspecţi ai tentativei de furt comisă, din locuinţa aparţinând lui B. D. din localitate. Aceştia sunt minorii P. A. de 17 ani, P. A. de 15 ani, B. A. de 12 ani şi B. M. de 12 ani, toţi din Vatra Dornei. Cei patru au pătruns în data de 21 aprilie a.c. în casa dorneanului cu intenţia de a fura ce-or găsi. Au pregătit astfel mai multe bunuri pentru a fi furate: zahăr, ulei, un televizor, ceşti de cafea, pe care le-au pus deoparte, urmând să le ridice a doua zi. Din nefericire, planul nu a mai putut fi dus la bun sfârşit, pentru că au fost prinşi de poliţişti. Cei patru minori sunt cercetaţi sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.



( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei