O tânără soție a reclamat că a fost bătută de partenerul de viață în timp ce se deplasau cu autoturismul spre Vatra Dornei

O tânără soție a reclamat că a fost bătută de partenerul de viață în timp ce se deplasau cu autoturismul spre Vatra Dornei
La 03.01.2021, la ora 14.20, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin plângere de către Elena C., de 20 ani, din comuna Ciocănești, cu privire la faptul că soțul acesteia Andrei C. „a lovit-o”.

Apelanta este căsătorită cu Andrei C., în vârstă de 23 ani, și au împreună un copil minor în vârstă de 1 an.


În ziua de 03.01.2021, în jurul orei 14.00, în timp ce cei doi soți se deplasau cu autoturismul proprietate personală de la domiciliu spre municipiul Vatra Dornei, pe fondul unor discuții contradictorii, s-au înjurat și lovit reciproc.

Elena C. nu a suferit leziuni corporale și nu a necesitat îngrijiri medicale, în urma agresiunii sesizate prin plângere, depusă direct la sediul Politiei Municipiului Vatra Dornei.


În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

SURSA: IPJ Suceava

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei