Un tânăr care a condus beat și fără permis, cu 141 de km/h în localitate, a scăpat deocamdată de arest - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

Un tânăr care a condus beat și fără permis, cu 141 de km/h în localitate, a scăpat deocamdată de arest

Un tânăr care a dat dovadă de inconștiență maximă în vara acestui an, fiind înregistrat de radar la volanul unui BMW seria 5 cu viteaza de 141 de kilometri la oră în localitate, în condiții de carosabil inundat de apă, fiind beat și fără permis de conducere, a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Vatra Dornei la o pedeapsă ușoară, doar 10 luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de încercare de 2 ani de zile.


Prin sentința dată recent de judecătorii dorneni a fost încetată de drept și măsura preventivă de arest la domiciliu. Inculpatul, David Iustin Stănică, a redevenit liber, după două luni și jumătate de arest preventiv și arest la domiciliu. Decizia judecătorilor dorneni poate fi atacată cu apel.

Totuși, pentru tânăr urmează o nouă trimitere în judecată pentru aceleași infracțiuni, comise în timp ce se afla sub control judiciar pentru primele fapte.


Pe 21 iunie a.c., tânărul rula pe strada Chilia din Dorna, care face legătura cu DN 17B, cu 141 de km/h, în condițiile în care stratul de apă de pe drum era de aproximativ 20 de centimetri. El a fost înregistrat de un radar al polițiștilor dorneni, care au reușit să-l oprească pe vitezoman înainte de a provoca o nenorocire.

Atunci, tânărul avea concentrația de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. David Iustin Stănică a fost reținut 24 de ore, pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, după care procurorul de caz de la Parchetul Vatra Dornei l-a plasat sub control judiciar, cu obligații și interdicții pe care le-a încălcat flagrant.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii