Un profesor și un elev dornean au fost confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore

În urma anchetelor epidemiologice efectuate de DSP Suceava, în ultimele 24 de ore, cinci studenți, 13 elevi și opt profesori au fost infectați.
În urma anchetelor epidemiologice efectuate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, în ultimele 24 de ore, rezultă că cinci studenți, 13 elevi și opt cadre didactice au fost confirmați cu SARS-Cov2. 

Cei 13 elevi confirmați din județul Suceava:  un elev din clasa a XI-a de la Liceul „Ion Luca” Vatra Dornei, un elev din clasa a X-a de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, un elev din clasa a VIII-a de la Școala Costișa - Frătăuții Noi, un elev din clasa a III-a de la Școala Gimnazială Horodniceni, un elev din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic ”Filadelfia” Suceava,un elev din clasa a VI-a de la Școala „Bogdan Vodă” Rădăuți, un elev din clasa a XII-a de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, un elev din clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, un elev din clasa a X-a de la Colegiul Tehnic Rădăuți, un elev din clasa a IX-a de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și 3 elevi de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, doi din clasa a IV-a și unul din clasa a V-a.

Măsuri coronavirus scoli Vatra Dornei

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publica Suceava, Gabriela Băncilă, a mai spus că au fost confirmați pozitiv la noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, și opt cadre didactice: un profesor de la Liceul Tehnologic „Vasile Deac” Vatra Dornei, un profesor de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți, un profesor de la Școala Gimnazială „Ion Pintilie” Frătăuții Vechi, un profesor de la Clubul Sportiv Rădăuți, o educatoare de la Școala Gimnazială Nr. 1 Rădăuți, un profesor de la Școala Vatra Moldoviței, un profesor de la Colegiul Național „Spiru Haret” Suceava și un învățător de la Școala Gimnazială Nr. 2 Marginea.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei