Situația infectărilor COVID-19 pentru data de 09.11.2020. ❗❗❗ Vatra Dornei, una dintre cele mai afectate localități din județ!

Vatra Dornei cu 71 de cazuri ce reprezintă o incidență de 4,28, este una dintre cele mai afectate localități din județul Suceava.
Distribuția cazurilor Covid-19 în cele 114 unități administrativ-teritoriale din județul Suceava arată că doar 7 au mai rămas fără niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție. 11 dintre acestea au câte un caz în evoluție, 35 au sub cinci cazuri în evoluție, 28 au sub zece cazuri în evoluție, iar 33 au peste zece cazuri în evoluție.

Conform Prefecturii Suceava, în județ sunt 1705 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție și, din păcate, Vatra Dornei cu 71 de cazuri, adică o incidență de 4,28 cazuri la mia de locuitori, este una dintre cele mai afectate localități din județ, fiind depășită doar de comunele Dornești și Ipotești. Așadar, este extrem de important să fim cât mai vigilenți pentru că dacă se ajunge la o rată mai mare de 6, se pot lua măsuri restrictive mult mai dure, de genul carantinării localității și nu credem că-și dorește cineva să se ajungă acolo!

Vă prezentăm mai jos atât situația infectărilor pentru localitățile din zona Dornelor cât și harta / tabelul cu datele tuturor localităților din județ:

Infectări Covid Vatra Dornei, Brosteni, Ciocanesti, Carlibaba, Crucea, Cosna, Dorna Arini, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Saru Dornei






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei