Doi soți au fost răniți de un șofer beat ce a intrat cu mașina pe contrasens

Un șofer în vârstă de 51 de ani, beat, a provocat un accident la Vatra Dornei după ce a pătruns cu mașina pe contrasens
Un șofer în vârstă de 51 de ani, beat, a provocat un accident la Vatra Dornei după ce a pătruns cu mașina pe contrasens și a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar, în care se aflau un bărbat și o femeie, soț și soție, care au fost răniți ușor. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 8.30, pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei.


Conform anchetei poliției, Eduard C., în vârstă de 51 de ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea un autoturism VW, pe strada Unirii, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un Opel condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din orașul Broșteni. Bărbatul care se deplasa regulamentar și soția sa, pasager pe locul din dreapta, au ajuns la Spitalul municipal Vatra Dornei în urma accidentului.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că șoferul care a provocat accidentul avea o concentrație de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, care va fi cifrată în jurul valorii de 1,5 la mie.


Polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei