Se zvonește că Ludovic Orban va ajunge sâmbătă la Dorna să-i ”reabiliteze” pe domnii Boncheș și Flutur 😊

Umblă vorba prin târg că sâmbătă, 20.06.2020, va fi zi mare pentru liberali. Se pare că Ludovic Orban, premierul și șeful cel mare al PNL, va fi prezent în județul Suceava și inclusiv la Vatra Dornei.


Scopul vizitei pare destul de previzibil, dorindu-se probabil să i se dea din nou ”greutate” președintelui județean Gheorghe Flutur care are imaginea mai mult decât șifonată ca urmare a situației sensibile din ultima vreme și care nici nu prea mai are credibilitate în tot ceea ce spune, promite, visează, etc. . Se pare așadar că Partidul Național Liberal este foarte mulțumit de activitatea ”stăpânului” nostru de județ și își dă girul chiar de la cel mai înalt nivel inclusiv asupra modului în care a fost gestionată criza COVID-19 la nivelul județului. Să nu cumva să se uite, în agitația specifică, să fie sprijinită o lopată undeva de un gard pentru ca domnul Flutur să poată pune repede mâna pe ea pentru o fotografie ... poate mai plantează și un platan !

Și cum domnul Flutur își aduce aminte de Vatra Dornei doar în preajma campaniilor electorale, normal că premierul Orban va ajunge și la Vatra Dornei unde, fie vorba între noi, și ”tronul” domnului primar Boncheș a cam început să se clatine ! Oricum, este bine că premierul și liderul PNL va vizita Vatra Dornei pentru că va putea vedea ”mărețele” realizări ale administrației liberale care de 12 ani conduce cu vrednicie municipiul (era să scriem că-l ține subjugat, dar nu, fals) ! Abia așteptăm să vedem reacția de mândrie a premierului când va vedea cum au gestionat orașul subalternii săi ... n-are cum să fie altfel decât mulțumit, ce ar putea găsi în neregulă, suntem stațiune turistică de interes național până în ”măduva oaselor”, ba chiar și Perla Bucovinei ! 

Avem și câteva curiozități, normale de altfel ... oare domnul Orban ce mijloc de transport va alege ? Va veni pe autostradă ? A 7, 8, 9, 23 ? ... Va ateriza pe aeroportul de la Floreni ? Sau poate vine cu trenul express al stațiunii Bucovina ? Va intra oare și în centrul Dornei sau va parcurge doar tunelul de ocolire ?  Va vizita poate și spitalul nou ?  🚧✈🚅😊

Morala ... promisiunile și ”fantasmagoriile” cuplului fatidic Flutur - Boncheș nu prea mai țin la public și deci au nevoie de un ”colac de salvare”, de o voce mai puternică. Așadar, ne așteptăm să se facă promisiuni mai mari și mai multe, mai pompoase, mai extravagante, ceva ce nu s-a mai auzit și nu s-a mai văzut, poate se mai semnează niște studii, niște expertize, că doar de astea se tot fac de ani și ani ... totul cu speranța că dornenii și toți sucevenii se vor lăsa din nou amăgiți. Și se vor lăsa oare din nou amăgiți ? 

Transmitem, în final, și o recomandare pentru modul în care ar putea fi organizată vizita premierului în urbea noastră ... a se urmări, în acest sens, filmulețul de mai jos preluat via Recorder.ro ! Chiar dacă sunt diferențe între locații, există și unele asemănări din care se pot inspira organizatorii. Vizionare plăcută și Doamne ajută să vină premierul cu desaga plină și s-o descarce în ograda noastră !!! 😊


PS: Acest articol poate fi considerat și pamflet 😊

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei