Organizația PSD Vatra Dornei solicită public Administrației Locale să comunice cu dornenii ... Este prezentat chiar și un model de comunicat

Partidul Social Democrat - Organizația Vatra Dornei solicită public d-lui primar Ilie Boncheș emiterea unor comunicate de presă prin care dornenii să fie informați și despre măsurile luate la nivel local.
COMUNICAT DE PRESĂ PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - VATRA DORNEI

PRIN INFORMARE – REDUCEM PANICA. DORNENII TREBUIE SĂ FIE INFORMAȚI


Având în vedere:

- lipsa de comunicare a administrației locale;
- evoluția tot mai dinamică a răspândirii coronavirusului în România;
- apariția noilor norme ce se impun la nivel național;

Partidul Social Democrat - Organizația Vatra Dornei solicită public d-lui primar Ilie Boncheș emiterea unor comunicate de presă prin care dornenii să fie informați și despre măsurile luate la nivel local. Îi oferim domnului primar un model de comunicat și nu trebuie decât să completeze spațiile punctate:

ADMINISTRAȚIE LOCALĂ

În perioada 19.03.2020 – 31.03.2020, programul de lucru la Primăria Vatra Dornei va fi între orele ………………………;

- De asemenea se vor lua următoarele măsuri:

  • Este permis accesul cetățenilor în interiorul instituției în condițiile următoare …………………………….;
  • Telefon registru agricol……………………;
  • Telefon taxe și impozite………………………;
  • Depunerea actelor sau petițiilor este permisă în condițiile …………………..;
  • Telefon primar: ………………..;
  • Telefon Poliția Locală …………..;
  • Email: primaria@vatra-dornei.ro

- Vă informăm că termenul de 31 martie pentru a achita impozitele cu bonificație se prelungește până la data de 30 iunie ! Astfel, evitați aglomerațiile !

SĂNĂTATE:

În municipiul Vatra Dornei sunt …………… persoane izolate la domiciliu. Lista cu persoanele izolate este urmatoarea……….. În condițiile în care sesizați că persoanele în cauză părăsesc domiciliul, vă rugăm să apelați la nr de tel………………………… În Vatra Dornei sunt pregătite un număr de ………………. locuri pentru persoanele care vor intra în carantină.

DISPOZIȚII GENERALE

Conform Hotărârii nr. 11 din 17.03.2020 pentru stabilirea unor măsuri suplimentare pe baza evaluării criteriilor prevăzute la art. 4, alin. (4) din Decretul Președintelui României nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României pe raza municipiului Vatra Dornei:

- Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

- Este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

- Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

- Se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spații deschise.

- Organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți.

Partidul Social Democrat Vatra Dornei
Președinte: Ing. Ariciuc Petru

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei