❗ ÎMPREUNĂ AJUTĂM VATRA DORNEI - Implică-te și tu: DONEAZĂ și DISTRIBUIE ❗ Citește detalii ...

În această perioadă dificilă pentru orașul nostru, vă invităm să ne unim puterile și să sprijinim sistemul medical, cadrele medicale și locuitorii din Vatra Dornei.
Dacă încă nu ați aflat, pe facebook a fost creat un grup de ajutor pentru Vatra Dornei în contextul epidemiei de coronavirus. Grupul se numește ”Grup de suport pentru Vatra Dornei | #StopCorona” și vă puteți înscrie în el pentru a fi la curent cu toate acțiunile și, cel mai important, pentru a ajuta. Mai multe detalii despre scopul grupului puteți afla AICI !


Mai mult de atât, a fost organizată și o campanie de donații online în care fiecare poate să ajute cu ce sumă dorește. Campania se numește ”Împreună Ajutăm Vatra Dornei” și mai multe detalii despre aceasta puteți citi mai jos:

În această perioadă dificilă pentru orașul nostru, vă invităm să ne unim puterile și să sprijinim sistemul medical, cadrele medicale și locuitorii din Vatra Dornei.

Încă de pe acum, când perioada de vârf nu s-a atins, se poate observa o suprasolicitare a sistemului medical. Cadrele medicale nu dispun de echipamentele de protecție necesare, iar personalul medical infectat crește de la o zi la alta. Un exemplu este Spitalul Județean Suceava, unde majoritatea cadrelor medicale au fost infectate. Dacă nu luăm măsuri, județul nostru și implicit orașul nostru, pot deveni foarte ușor un focar de infecție.

Din acest motiv, apelăm la dorneni să ne unim forțele financiare pentru a ne utila cum trebuie.

Ce vom achiziționa ?

Echipamente medicale și de protecție pentru cadrele medicale, pentru angajații din servicii, pentru persoanele vulnerabile și pentru restul populației din Vatra Dornei:

- aparat de nebulizare pentru sterilizare necesar Seriviului de Ambulanță Vatra Dornei
- măsti chirurgicale impermeabile
- halate impermeabile
- mănuşi de unică folosinţă
- ochelari de protecţie
- viziere
- bonete
- combinezoane

Cum se fac donaţiile:

1. Prin Facebook apăsând butonul Donează de mai jos:

Donează și Distribuie !

Publicată de Vatra Dornei Live pe Miercuri, 1 aprilie 2020

2. Pe platfoma Go Fund Me apasand butonul Donate de mai jos:



3. Virament bancar catre Mihaela Niculita

Destinatar: Mihaela Niculita
Raifeissen Bank - SWIFT: RZBRROBU
Referinta mesaj: Nebulizator Ambulanta
RON IBAN: RO22 RZBR 0000 0600 2170 8888
EUR IBAN: RO 65 RZBR 0000 0600 21 70 8890

4. Alternativ, puteți face donația prin contul de Paypal : www.paypal.me/AdrianaFrasin

5. Dacă doriți încheierea unui contract de sponsorizare, vă rugăm să ne contactați !

Chiar și o mică donație poate face diferența. Lucrând împreună, vom salva vieți în jurul nostru!

Echipa:

De asemenea Crucea Roșie Vatra Dornei, condusă de domnul Ariciuc Petru, în colaborare cu Salvamontul întreprinde diverse activități de ajutorare în această perioadă. Dacă puteți oferi ajutor sau aveți nevoie de ajutor, urmați indicațiile din imaginea de mai jos:


Așadar, este foarte important ca împreună să ajutăm Vatra Dornei și vă încurajăm să acționați în consecință, orice ajutor este binevenit ! De asemenea, pentru a ajuta la limitarea răspândirii acestui virus, STAȚI ACASĂ ȘI RESPECTAȚI INDICAȚIILE AUTORITĂȚILOR !
FIȚI RESPONSABILI !!!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei