Petru Ariciuc și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Vatra Dornei

Șeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, este candidatul PSD la Primăria Vatra Dornei.
Șeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, este candidatul PSD la Primăria Vatra Dornei. Anunțul privind candidatura la funcția de primar a fost făcut ieri printr-o conferință de presă la care au mai fost prezenți primari PSD ai comunelor învecinate care au dorit să-și arate susținerea, cât și membrii ai organizației locale PSD Vatra Dornei.


Mesajul pe care Ariciuc l-a prezentat dornenilor a fost unul puternic, de impact și vă prezentăm mai jos un fragment din acesta:

Conduceam cândva o intervenție de salvare a unei persoane pierdută în munți. Și cu greu și cu mult efort am găsit-o pe persoana respectivă și am readus-o în lume. Nu pot să uit, când un coleg mai în vârstă și cu mai multă experiență și-a șters sudoarea de pe frunte, s-a uitat fix în ochii mei și mi-a zis: ”Pe omul acesta l-ai salvat. Pentru Dorna, când faci ceva?”

Au trecut ani și mi-am urmărit în continuare pasiunea de a-i găsi pe cei pierduți și de a da speranță celor deznădăjduiți. Dar întrebarea mi-a răsunat mereu în minte. Și mereu am sperat de atunci în mai bine. Am zis în sinea mea: ”Lasă ca va veni altul mai bun. O să se ridice și Dorna”. Dar nu a venit nimeni și Dorna nu s-a ridicat.

Dorneni, ajunge! Prea ne-am învățat să ținem capul plecat și prea am stat cu sufletele amărâte la poarta celor care se dau puternici și cred că știu ce-i mai bine pentru noi și pentru Dorna noastră. Și sunt convins că și voi v-ați săturat !

Vă invităm să vizionați întreaga conferință de presă în materialul video de mai jos:



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei