Bogadi Mariage Vatra Dornei va participa în premieră la Târgul de Nunți ”Trend Mariaj” din Suceava

Bogadi Mariage Vatra Dornei va participa în perioada 14 - 16 Februarie 2020 ca și expozant în cadrul Târgului de Nunți ”Trend Mariaj” Suceava.
Viitorii miri sunt aşteptaţi în perioada 14 – 16 Februarie 2020 la Shopping City Suceava, la o nouă ediţie a târgului de nunţi TREND MARIAJ. Devenit un eveniment de tradiţie pentru suceveni, Târgul de Nunţi de la Shopping City Suceava, ajuns la a VII-a ediţie, îşi propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanţi şi surprize pentru vizitatori.

Dintre expozanții prezenți la ediția din acest an va face parte, în premieră, și agenția dorneană de organizări evenimente Bogadi Mariage. Reprezentanții firmei ne-au precizat printr-un comunicat următoarele: 

”Am primit cu satisfacție invitația organizatorilor de a participa la acest eveniment dedicat nunților și îi așteptăm cu drag pe toți cei interesați să viziteze standul Bogadi Mariage ... am pregătit noutăți și oferte ce cu siguranță vor încânta ! Ne bucurăm, totodată, că experiența acumulată în timp, creativitatea designerilor noștri și dorința permanentă de perfecționare și diversificare a serviciilor oferite, ne dau posibilitatea de a fi capabili să stăm alături, ”cu capul sus”, de unii dintre cei mai buni furnizori din acest domeniu.”

De asemenea, pe pagina de facebook a Bogadi Mariage mai este menționat că viitoarele mirese care încheie pe perioada târgului un contract de aranjamente, vor primi buchetul de mireasă cadou.

Mai multe detalii despre gama de servicii și produse oferite de Bogadi Mariage puteți găsiți pe site-ul oficial de prezentare, www.BogadiMariage.ro, sau puteți apela 0723 226 333 / 0758 BOGADI !


Vă mai reamintim că Târgul de Nunţi din Shopping City Suceava se desfăşoară timp de 3 zile, începând de vineri, 14 februarie, până duminică, 16 februarie, inclusiv.

Peste 40 de expozanţi din toate domeniile au confirmat deja participarea la târgul de la Shopping City Suceava şi îşi aşteaptă vizitatorii cu o abordare proaspătă şi cele mai noi tendinţe şi idei în materie de nunţi: rochii de mireasă și costume de mire, torturi, prăjituri şi candy baruri, decoraţiuni şi aranjamente florale, inele de logodnă şi verighete, servicii foto și servicii video, cabine foto și oglinzi, invitaţii personalizate şi mărturii, servicii de make-up and hairstyle pentru miri, dar şi sonorizare, DJ, artişti şi formaţii, gheaţă carbonică sau restaurant și săli de nunți.

Cei mai buni specialişti în domeniu, din judeţul Suceava şi nu numai, vor fi la târg pentru a-i consilia pe viitorii însurăţei în legătură cu ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat şi tot ce au nevoie pentru ca nunta să fie exact aşa cum o visează.

În perioada 14 - 16 Februarie 2020 vom fi prezenți cu serviciile noastre în cadrul Târgului de Nunți ”Trend Mariaj” -...
Publicată de Bogadi Mariage - Eleganță și Stil pe Luni, 10 februarie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei