Avertizare cod galben pentru județul Suceava. Urmează o perioadă cu vânt puternic și răcire accentuată a vremii.

Avertizarea cod galben pentru județul Suceava va intra în vigoare în noaptea de duminică spre luni la ora 2:00 și este valabilă până luni la ora 23:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo și avertizări de cod galben pentru o bună parte din teritoriul țării.




Astfel, potrivit informării meteo, de duminică seara de la ora 23:00 până miercuri vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50...60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte. Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8...10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului. Se așteaptă ca vremea rece să persiste până spre sfârșitul săptămânii.


Avertizarea cod galben pentru județul Suceava va intra în vigoare în noaptea de duminică spre luni la ora 2:00 și este valabilă până luni la ora 23:00. Potrivit avertizării, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55 - 65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65 - 70 km/h. În zona montană vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale care pe creste vor depăși 100 - 120 km/h.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei