Intenția Primăriei de a debranșa agenții economici de la centrala termică a dus la discuții aprinse în ultima ședință de Consiliu Local

În ultima ședință a Consiliului Local Vatra Dornei, care a avut loc miercuri 30 Mai 2018, s-au purtat discuții aprinse ca urmare a intenției Primăriei de a debranșa agenții economici de la centrala termică a orașului.
În ultima ședință a Consiliului Local Vatra Dornei, care a avut loc miercuri 30 Mai 2018, s-au purtat discuții aprinse ca urmare a intenției Primăriei de a debranșa agenții economici de la centrala termică a orașului. Soluția găsită de administrație este mai mult decât discutabilă, domnul primar susținând senin, printre altele, că centrala este într-o stare avansată de degradare, cazanele putând ceda în orice clipă și prioritari sunt cetățenii, agenții economici trebuind să se descurce că au mai multe posibilități. Întrebăm și noi ... agenții economici nu sunt tot ai Dornei ? Nu plătesc și ei taxe și impozite ? Nu este destul că starea economică a Dornei este cum este, chiar trebuie ca administrația locală să le bage și mai multe ”bețe-n roate” ?

La sedință au fost prezenți pe lângă reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local și reprezentanți ai agenților economici care au luat cuvântul și au expus situația gravă în care se poate ajunge ca urmare a unei eventuale aplicări a acestei decizii, mai ales că surse alternative de căldură sunt foarte greu de implementat, lipsa gazului fiind unul din principalele impedimente.



Vă invităm să urmăriți în continuare materiale video referitoare la ședința în cauză, realizate atât de Orion Media cât și de Radio Dorna și vă așteptăm părerile pe acest subiect în secțiunile de comentarii:






Sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Vatra Dornei 30.05.2018 !

Publicată de Radio Dorna pe 30 Mai 2018



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei