Liga Tinerilor Profesori Social-Democrați a luat ființă și în județul Suceava

Cu această ocazie coordonatorul judetean prof. Păştinaru Andreia Iuliana (Liceul Teoretic "Ion Luca", Vatra Dornei) a expus celor prezenți, rezultatul discuțiilor purtate cu ministrul Educației.
Joi, 11.05.2017, a avut loc prima întrunire a comitetului coordonator a Ligii Tinerilor Profesori Social-Democrați din județul Suceava, unde au participat reprezentanți ai tinerilor profesori social democrați din tot județul.

Cu această ocazie coordonatorul judetean prof. Păştinaru Andreia Iuliana (Liceul Teoretic "Ion Luca", Vatra Dornei) și coordonatorul executiv, Prof. Darabă Iulian (profesor Colegiul Național "Nicu Gane" Fălticeni) au expus celor prezenți, rezultatul discuțiilor purtate cu ministrul Educației, Prof. univ. dr. Pavel Năstase care s-a arătat interesat de soluționarea unor probleme din educație, sugerându-le, totodată, profesorilor nu doar să semnaleze probleme ci chiar să propună rezolvări și să vină cu idei noi care să ducă la creșterea calității învățământului.
Personal, cred cu tărie în obiectivele acestei ligi și mă bucur că a devenit realitate și la nivelul județului Suceava. Am pornit pe acest drum hotărâta fiind să adun de la colegii profesori din PSD, și nu numai, problemele ridicate de corpul profesoral din județul Suceava care necesită rezolvare, dorindu-mi împreună cu colegii mei să fim cât mai activi, cât mai implicați, iar împreună să contribuim la îmbunătățirea sistemului de învățământ și a legislației din domeniul nostru de activitate. Le multumesc pe această cale colegilor din TSD Suceava pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și sper sa nu îi dezamăgesc”, a declarat coordonatorul județean al Ligii Tinerilor Profesori Social-Democrați din Suceava, prof. Păștinaru Andreia Iuliana

Liga Tinerilor Profesori este un organism de consultare și dialog pe probleme de învățământ, atât pe plan județean, cât și național, iar printre obiectivele ligii se numără: identificarea nevoilor cadrelor didactice și transmiterea acestora către instituțiile competente, creșterea calității în educație, promovarea valorilor social-democrate și europene prin intermediul parteneriatelor între școli, interjudețene, naționale și internaționale, facilitarea comunicării între sistemul local și sistemul central.

SURSA: Comunicat PSD SuceavaNiciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei