Un bărbat a fost găsit mort în albia râului Bistrița

Un bărbat de 41 de ani, din Ciocănești, a fost găsit înecat în albia râului Bistrița Aurie. Cel mai probabil, acesta a căzut de pe o punte, în timp ce se întorcea acasă
La data de 1 aprilie 2017, în jurul orei 12.30, polițiștii din Vatra Dornei au fost anunțați telefonic de Marcela F. despre faptul că Vasile C., de 41 de ani, din comuna Ciocănești, concubinul său, nu a mai ajuns la domiciliu, cu toate că se îndrepta spre casă. In urma cercetărilor și verificărilor făcute de agenți a reieșit că Vasile C. a lucrat pe raza județului Vaslui, iar în seara de 31 martie a.c. a venit acasă cu un autoturism de ocazie, care l-a luat din locul Puciosu, comuna Iacobeni și l-a adus până în satul Botoș, comuna Ciocănești, lăsându-l în dreptul locuinței, care se află la circa 500 de metri de DN 18, urmând a traversa și râul Bistrița Aurie pe o punte ­pie­tonală suspendată pe cabluri meta­lice. Înainte de a coborî din autoturism a sunat-o pe concubina sa, să vină înaintea lui deoarece are un bagaj greu de dus. Concubina a venit înaintea lui, dar nu l-a mai întâlnit. Aceasta l-a căutat, dar nu și-a făcut griji prea mari, crezând că bărbatul îi face o farsă.




La fața locului s-a stabilit faptul că puntea pietonală suspendată pe cabluri are o lungime de 26 de metri, iar parapeții punții aveau o înălțime de 67 de centimetri. În timpul deplasării puntea se balansează foarte tare, provocând un dezechilibru persoanei care o traversează.

Având în vedere aceste aspecte s-a procedat la căutarea pe albia râului Bistrița Aurie în aval, apa având un volum mare în urma topirii zăpezilor, iar la o distanță de circa 1,5 kilometri a fost găsit cadavrul lui Vasile C. și la aproximativ trei kilometri bagajul acestuia. La exa­minarea sumară a cadavrului, acesta nu prezenta leziuni ori urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Vatra Dornei de către o firmă specializată, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei