Moarte groaznică pentru un bărbat care s-a tăiat accidental cu o drujbă

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut parte de o moartă groaznică după ce s-a tăiat accidental cu o drujbă în zona inghinală, iar hemoragia i-a fost în scurt timp fatală.
Un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut parte de o moartă groaznică după ce s-a tăiat accidental cu o drujbă în zona inghinală, iar hemoragia i-a fost în scurt timp fatală. Nenorocirea s-a petrecut luni în comuna Crucea, în timp ce bărbatul lucra în pădure la amenajarea unei stâne pentru sezonul cald.

Din primele cercetări ale anchetatorilor de la Poliția municipiului Vatra Dornei rezultă că bărbatul, Mihăiță Cojocaru, s-a deplasat în pădure împreună cu un alt localnic din Crucea, unde a tăiat un arbore. În timp ce fasona lemnul, într-un moment de neatenție, acesta a atins cu drujba pornită zona inghinală a piciorului stâng. Bărbatul care îl însoțea a încercat să oprească sângerarea, însă din păcate hemoragia era foarte puternică. Când echipajul SMURD de la Vatra Dornei a ajuns la fața locului bărbatul era deja decedat.




Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă ancheta. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate de la necropsia efectuată de medicii legişti.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei