Critici la adresa administrației locale pe rețelele de socializare odată cu anunțul proiectului de reglementare a circulației

Reacțiile dornenilor activi în mediul online nu au întârziat să apară și cei mai mulți dintre aceștia sunt destul de critici față de modul în care actuala administrație gestionează problemele orașului și față de oportunitatea acestui proiect sugerând că poate altele ar trebui să fie prioritățile administrației locale, cel puțin în acest moment.
Primăria Municipiului Vatra Dornei a anunțat ieri că are în vedere implementarea în perioada următoare a unui proiect de reglementare a circulației rutiere și pietonale. Ca urmare a articolului prezentat pe site-ul nostru despre acest subiect (VEZI AICI), reacțiile dornenilor activi în mediul online nu au întârziat să apară și cei mai mulți dintre aceștia sunt destul de critici față de modul în care actuala administrație gestionează problemele orașului și față de oportunitatea acestui proiect sugerând că poate altele ar trebui să fie prioritățile administrației locale, cel puțin în acest moment.




Vă redăm mai jos câteva din comentariile postate, iar dacă doriți să vă spuneți părerea despre acest proiect sau despre activitatea administrației o puteți face în secțiunea de comentarii din josul articolului:












































MIRCEA DRAGAN: ”Da un lucru minunat dar daca ar reusi mai intai sa aduca gurile de canal la nivel cu asfaltul, sa aduca la acelasi nivel toate denivelarile ramase dupa ultimile sapaturi in asfalt, sa umple gropile din carosabil ptr a nu fi nevoit sa le ocolesti etc etc. Dar cred ca acestea sunt ptr primarie lucruri prea marunte si suma ptr remedierea lor este prea mica ca sa constituie un contract din care sa se traga niste foloase”
MARIUS ROTARU: ”Destepţi mai sunteţi, puneţi domnilor semafoare cu buton şi educaţi pietonii cum să-l folosească, străzile nu au denivelări destule, mai adăugaţi cateva şi dumneavoastră, succes ! Banii care ii cheltuiţi pentru denivelările acelea şi pentru indicatoarele pe care le veţi monta, munca oamenilor, etc ., ... Un semafor cât ar costa ?”
FELICIA STEOROBELEA MURESAN: ”Exact asta ne lipsea, ca in rest "avem" de toate. E "plin" de cosuri stradale pentru gunoi, de gropi de ne suna capul cand trece cate o masina (pentru cei ce stau pe DN17), ne umple praful casele tot cand trec TIR-urile si mai bate si vantul, cand ploua geamurile sunt pictate de noroiul pe care il arunca rotile masinilor (nu este canalizare pentru apa de ploaie) ca apa de ploaie se aduna pana la jumatatea drumului, etc. Mai bine ar mai trece unii pe la scoala de soferi inca odata.”
JYONI TUDOR GROSARIU: ”Faceti ceva pe str. Dornelor ca e dezastru cu parcarile de autovehicule anapoda pe interzis dar nimeni nu ia nici o masura, ptr. ce platim politie comunitara sau strada Dornelor nu-i in orasul Vatra Dornei ????” ... ”Da, ceva bun pe Unirii e cam haotic cu circulatia daca se monteaza tot denivelare de cauciuc degeaba se cheltuie niste bani aiurea”
MARIUS BACIU: Sa parchezi in centrul orasului este un miracol si daca ai parcat devine un miracol sa poti iesi teafar din parcare. Strazile principale din oras sunt aglomerate de masinile parcate iar pietonii abia de reusesc sa gaseasca pe unde sa treaca chiar daca exista marcaje. Una peste alta nimeni nu verifica cine si cat a platit pentru parcare. In fapt nu plateste nimeni nici tichet de parcare si nici amenda. Te intrebi la ce e bun un proiect daca nu exista o administrare unitara a orasului. Intersectia de la stadion e atat de periculoasa incat te intrebi cum de nu sunt accidente zilnice acolo. Basca, nici politia nu mai sta prin zona ca pe vremuri. Sa redam orasul pietonilor si turistilor ! Asta ar fi un proiect viabil daca cei din administratia locala si-ar pune mintea la contributie. Strazile secundare sunt vai de capul lor. Dar alegerile abia ce s-au consumat anul trecut asa ca mai e timp de promisiuni. 2020 este inca departe si toti cei din Primarie dorm linistiti.
ILIE RUSOIU: ”La podul de la Gară Mare nu va gândiți, e cel mai periculos loc din oraș și nu este indicator de atenționare pentru trecerea de pietoni”
CRISTI POPESCU: ”Ok ... dar strada Miristei cand o sa fie asfaltata oare ?”
OREZIA GAMALAU: ”Cred ca trebuiau acoperiti niste bani !!!!!!! Dar de asfaltarea strazii Lumea Noua cand se face ????? De fapt ca si alte strazi . Ptr asta nu sunt bani ???? Sau nu aveti cine sa va faca proiectele ptr obtinerea banilor ???? Sunt atatia la primarie , claie gramada in birouri , si nu aveti un proiectant capabil ????? Pacat d-le primar de promisiunile pe care le-ati facut !!!!! De ce d-le primar nu veniti in fiecare zi cu masina pe str . noastra sa vedeti cum e . Nu sunteti capabili de nimic numai de activitati unde se pot musamaliza banii ☺☺☺☺☺☺”

Astfel, se pare că tot mai mulți dorneni încep, încetul cu încetul, să-și cam piardă răbdarea și doresc să vadă cât mai rapid rezultate concrete privind o bună administrare a orașului nostru, mai ales că cei care ne conduc acum s-au bucurat de o largă încredere la ultimele alegeri locale, chiar dacă și în precedentul mandat nu s-a mișcat mai nimic.

Legat de proiectul reglementării circulației suntem de părere că reprezentanții Primăriei ar trebuie să vină în perioada următoare cu mai multe detalii legate de acesta, respectiv să aflăm pe ce bază s-a decis oportunitatea și urgența acestui proiect, care este valoarea lucrărilor, eventual cine face toate aceste lucrări și orice altceva va considera administrația locală că este de interesul opiniei publice ... doar astfel se va lăsa loc la cât mai puține interpretări și se va putea justifica necesitatea acestui proiect.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei