Ani grei de închisoare pentru violatorii de la Cârlibaba

La mijlocul lunii septembrie 2016, o femeie de 29 de ani a fost violată de şase indivizi de etnie rromă într-o magazie de pe raza comunei sucevene Cârlibaba.
La mijlocul lunii septembrie 2016, o femeie de 29 de ani a fost violată de şase indivizi de etnie rromă într-o magazie de pe raza comunei sucevene Cârlibaba. Fiul victimei, în vârstă de 10 ani, se afla într-o baracă, la doar câţiva metri de locul unde mama sa era abuzată sexual. Violatorii au fost condamnaţi în total la 41 de ani de închisoare.

Judecătoria Vatra Dornei a dat o primă condamnare în cazul violului în grup comis în toamna anului 2016, pe raza comunei sucevene Cârlibaba. Astfel, Adrian Alexandru Cardoş şi Ludovic Radu Varga au fost condamnaţi la câte opt ani şi şase luni de închisoare, în timp ce Florin Sergiu Pop, Marian Petre, Florin Petre şi Alin Mihai Atudoroaie, s-au ales fiecare cu câte şase ani de închisoare. Magistraţii dorneni au mai stabilit că inculpaţii nu au voie să se apropie de victimă la o distanţă de mai puţin de 200 de metri, pe o perioadă de patru ani după ce îşi vor executa pedepsele.




Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei i-au trimis în judecată pe inculpaţii Alexandru – Adrian Cardoş (de 23 de ani), din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, Ludovic – Radu Varga (de 29 ani), din comuna Ileanda, judeţul Sălaj, Sergiu – Florin Pop (de 24 de ani), Marian Petre (de 29 de ani), Petre Florin (de 34 de ani), toţi trei din comuna Remeţi, judeţul Maramureş şi Alin – Mihai Atudoroaie (de 35 de ani), din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

De asemenea, inculpaţii Alexandru – Adrian Cardoş, Ludovic – Radu Varga, Sergiu – Florin Pop şi Marian Petre au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar inculpatul Alexandru – Adrian Cardoş şi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Totul a început la mijlocul lunii septembrie 2016, când cei şase indivizi au intrat într-o baracă în care locuiau doi fraţi din judeţul Maramureş, împreună cu cei doi copii ai lor, un băiat de 10 ani (fiul femeii) şi o fată de 12 ani (fiica fratelui victimei). Cei şase l-au tâlhărit pe bărbat şi au violat-o pe sora acestuia în vârstă de 29 de ani.

Tribunalul Suceava i-a arestat preventiv pe inculpaţii Radu Ludovic Varga, Sergiu-Florin Pop, Marian Petre şi Florin Petre, toţi trei din comuna Remeţi, judeţul Maramureş, pe Alexandru-Adrian Cardoş, din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj şi pe Alin-Mihai Atudoroaie, din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

CITEȘTE MAI MULTE PE: Adevarul.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei