PSD Suceava își va alege conducerea județeană în 27 mai, iar până în 13 mai trebuie alese conduceri în organizațiile unde sunt interimate, deci și la Vatra Dornei

Organizația județeană PSD Suceava își va alege noua conducere în data de 27 mai, a anunțat, joi seara, președintele interimar al organizației, senatorul Ioan Stan. El a mai spus că vor fi alese conduceri, până în data de 13 mai, și în organizațiile municipale și orășenești unde în prezent sunt interimate.
Organizația județeană PSD Suceava își va alege noua conducere în data de 27 mai, a anunțat, joi seara, președintele interimar al organizației, senatorul Ioan Stan, care a menționat că această decizie a fost adoptată în Comitetul Executiv al partidului.

El a mai spus că vor fi alese conduceri, până în data de 13 mai, și în organizațiile municipale și orășenești unde în prezent sunt interimate.

Astfel, vor fi alegeri în organizațiile municipale Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, dar și în orașele Gura Humorului, Salcea și Liteni.




Ioan Stan a precizat că el va candida pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Suceava.

Stan asigură conducerea interimară a organizației județene PSD Suceava din vara anului trecut după ce fostul președinte al organizației, actualul deputat Cătălin Nechifor, a demisionat din funcție după ce în urma alegerilor locale PSD nu a reușit să câștige conducerea Consiliului Județean Suceava.

Conducerea organizației municipale PSD Vatra Dornei este asigurată, interimar, de consilierul județean Gheorghe Apetrii, după ce în urma rezultatelor alegerilor locale de anul trecut s-a decis dizolvarea biroului organizației dornene, iar fostul președinte Roman Boca a demisionat din toate funcțiile deținute în PSD.

CITEȘTE MAI MULTE PE: NewsBucovina.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei