Un dornean a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei sale

Un bărbat de 65 de ani, din Saru Dornei, a fost găsit spânzurat. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul său.
La data de 7 februarie 2017, la ora 16.47, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată despre faptul că Ionel D., de 65 de ani, din comuna Saru Dornei, a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

În urma cercetărilor făcute de polițiști a reieșit faptul că Ionel D. locuia împreună cu fiul său, într-un casă situată pe raza comunei Saru Dornei. In ziua de 7 februarie a.c., fiul a observat că tatăl său a lipsit de acasă fără vreun motiv o perioadă mai lungă de timp, astfel că a început să îl caute în apropierea locuinței. La un moment dat, l-a găsit pe bărbat spânzurat într-o anexă a gospodăriei situată în apropierea casei, fără a prezenta semne vitale.

Fiul persoanei decedate a declarat că tatăl său consuma frecvent băuturi alcoolice și nu se afla în relații de dușmănie cu vecinii sau alte persoane. Cu ocazia verificărilor făcute la locul faptei nu au fost observate urme de răvășire sau de altă natură în locuința decedatului, iar în urma ­e­xaminării cadavrului nu au fost găsite urme de violență.

Oamenii le­gii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei