Centrala termică din Vatra Dornei mai are combustibil pentru 50 de zile

Prefectura Suceava a comunicat că, în prezent, centrala termică din Vatra Dornei are asigurat stocul de combustibil pentru aproximativ 50 de zile.
Prefectura Suceava a comunicat că, în prezent, centrala termică din Vatra Dornei are asigurat stocul de combustibil pentru aproximativ 50 de zile. Instituția a făcut anunțul după două ședințe operative care au avut loc la primăriile din Vatra Dornei și Cîmpulung Moldovenesc, în prezența prefectului Constantin Harasim și a subprefectului Ionuț Crețuleac.

La întîlniri au mai participat, printre alții, primarii din cele două municipii, Ilie Boncheș, respectiv, Mihăiță Negură, reprezentanți ai Poliției și șefa Secției Cîmpulung a Drumurilor Naționale, Liliana Dranca.




Prefectul a vrut să afle, în principal, cum s-au pregătit cei de la Drumuri Naționale pentru intervenții pe timp de iarnă și a primit asigurări că poate fi gestionată orice situație. Constantin Harasim a solicitat Poliției Rutiere o prezență mai activă în teren pentru a vedea dacă mijloacele de transport care tranzitează Pasul Tihuța și Mestecănișul sînt echipate pentru iarnă și pentru a restricționa accesul mașinilor dotate necorespunzător. De asemenea, prefectul a cerut înființarea unui punct intermediar de intervenție cu material antiderapant în zona Pasului Mestecăniș.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SVnews.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei