Casa de Cultură Vatra Dornei a găzduit o întâlnire electorală cu candidaţii PSD pentru Alegerile Parlamentare - VIDEO

Casa de Cultură „Platon Pardău” Vatra Dornei a găzduit Duminică, 4 decembrie 2016, o întâlnire electorală cu candidaţii PSD Suceava pentru Alegerile Parlamentare din 11 decembrie 2016.
Casa de Cultură „Platon Pardău” Vatra Dornei a găzduit Duminică, 4 decembrie 2016, o întâlnire electorală cu candidaţii PSD Suceava pentru Alegerile Parlamentare din 11 decembrie 2016.


Dornenii au fost prezenţi în număr mare la acest eveniment, sala fiind arhiplină. Din partea Partidului Social Democrat au participat candidaţii de pe listele PSD pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în frunte cu presedintele Organizaţiei Judeţene Ioan Stan urmat de Virginel Iordache, Maricela Cobuz, Alexandru Rădulescu, Emanuel Havrici, Alina Popa cât şi reprezentanţii zonei Dornelor Gheorghe Apetrii şi Mihaiela Marinca.

Totodată pe scena Casei de Cultură au fost prezenţi şi primarii PSD din bazinul Dornelor respectiv Viluţ Mezdrea (Poiana Stampei), Dorin Rusu (Crucea), Gavril Pardău (Coșna), Vasile Cozan (Panaci), Dănuţ Candrea (Dorna Candrenilor), Ioan Moraru (Dorna Arini) cât şi actualul deputat Cezar Cioată.




Întâlnirea a fost deschisă de preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii care i-a prezentat pe candidaţii PSD și i-a invitat să ia cuvântul.

Preşedintele Ioan Stan, deschizătorul listei Partidului Social Democrat pentru Senat a precizat faptul că pe listele PSD Suceava se regăsesc oameni valoroşi care au performat în domeniile lor de activitate, în educaţie, sănătate, silvicultura cat şi pe plan economic. De asemenea presedintele Stan a amintit încă o data că în următorul mandat doreşte să fie cât mai aproape de locuitorii Ţării Dornelor, în acest sens deschizând şi un cabinet parlamentar unde vor fi preluate toate problemele şi sugestiile localnicilor. Acesta a menţionat foarte hotărât că printre primele proiecte pentru care va face demersuri va fi aducţiunea gazului metan la Vatra Dornei.

În cadrul întâlnirii au mai luat cuvântul medicul Maricela Cobuz, care a precizat că reformele din sănătate vor reprezenta o prioritate în mandatul domniei sale, profesorul Alexandru Rădulescu, născut în Vatra Dornei şi fost presedinte al Consiliului Judeţean Suceava care a amintit sprijinul oferit de Catalin Nechifor în calitate de presedinte al Consiliului Judeţean, acesta manifestându-şi dorinţa ca împreună cu toţi parlamentarii PSD să contribuie cât mai mult la dezvoltarea întregului judeţ.

Locul 2 de pe lista pentru Senat, profesorul Virginel Iordache a reamintit câteva dintre problemele sistemului de învătământ dorind-şi ca pe viitor să contribuie cât mai mult la îmbunătăţirea educaţiei folosindu-se de experienţa acumulată de-a lungul anilor.

Inginerul silvic Emanuel Havrici a punctat faptul că în timpul guvernărilor PSD, România a avut creştere economică, Partidul Social Democrat fiind singurul partid care a fost mereu aproape de cetăţeni, pe când guvernarea „tehnocrată” a distrus aproape tot ceea ce a construit guvernul Ponta.

Ultimii care au luat cuvântul au fost reprezentanţii zonei Dornelor, respectiv profesoara Mihaiela Marinca care a vorbit despre valorile social-democrate şi de ce este important ca dornenii să aiba încredere în programul de guvernare propus de PSD.

De asemenea, candidatul pentru Camera Deputaţilor, inginerul Gheorghe Apetrii a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru participare, îndemnându-i ca pe 11 decembrie 2016 să aibă încredere şi să voteze echipa Partidului Social Democrat Suceava.

Vă invităm să vizionați mai jos fotografii și un material video cu întâlnirea PSD de la Casa de Cultură pentru a vedea astfel în întregime declarațiile invitaților:






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei