Un bărbat a murit după ce a "petrecut" cu spirt medicinal în gara din Vatra Dornei Băi

Bărbatul din Vatra Dornei avea 49 de ani şi după ce a băut, a adormit în sala de aşteptare. Dimineaţă s-a trezit, i s-a făcut rău şi a căzut. El a murit în ambulanţă, în drum spre spital
Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Vatra Dornei a murit în sala de aşteptare a gării Vatra Dornei Băi, după ce a petrecut acolo o noapte întreagă şi a băut spirt medicinal.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie, când bărbatului în vârstă de 49 de ani i s-a făcut rău şi a început să vomite, după câteva momente căzând de pe banca pe care îşi petrecuse noaptea.
Angajaţi ai gării au povestit oamenilor legii că Mircea V. era în stare avansată de ebrietate în cursul nopţii de 25 spre 26 octombrie, iar după ce a terminat băuturile alcoolice, se pare că şi-a procurat o sticlă cu lichid albastru în care se bănuieşte că era spirt medicinal. După ce a terminat de băut, bărbatul a adormit în sala de aşteptare a gării, iar în dimineaţa următoare, când s-a trezit, i s-a făcut rău.

Un angajat al gării CFR Vatra Dornei Băi a sunat la 112 şi a solicitat ajutor specializat. Un echipaj SMURD s-a prezentat la locul respectiv, acordându-i asistenţă medicală bărbatului, după care l-au transportat către spitalul din localitate, doar că inima bărbatului nu a mai rezistat şi în drum spre unitatea spitalicească din Vatra Dornei a decedat.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului bărbatului în vârstă de 49 de ani.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei