Un autotren încărcat cu porumb s-a răsturnat în Pasul Mestecăniș

Un autotren încărcat cu 25 de tone de porumb s-a răsturnat pe DN 17, în Pasul Mestecăniș, șoferul ajungând la spital cu traumatisme la piciorul stâng. La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei.
Un autotren încărcat cu 25 de tone de porumb s-a răsturnat pe DN 17, în Pasul Mestecăniș, șoferul ajungând la spital cu traumatisme la piciorul stâng. Potrivit ISU Suceava, accidentul a avut loc joi după amiază, la fața locului deplasându-se modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, după ce s-a răsturnat o mare parte din încărcătură, aproximativ 15 tone, s-a împrăștiat pe şosea.


Alături de pompieri au intervenit lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta şi ai Secţiei Drumuri Naţionale, precum şi poliţişti.




„Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au limitat scurgerile de lubrifianţi cu nisip şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Şoferul, în vârstă de 46 de ani, a suferit diferite traumatisme la piciorul stâng şi a fost transportat de ambulanţa SMURD B2 la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Vatra Dornei”, a spus Alin Găleată.

Încărcătura de boabe de porumb împrăştiată pe carosabil a fost îndepărtată cu ajutorul a două utilaje, iar autovehiculul a fost repus pe roţi şi dus în cea mai apropiată parcare.

Pe timpul intervenţiei, timp de 6 ore, circulaţia rutieră s-a desfăşurat, alternativ, pe un singur sens de mers.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SVnews.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei