Incendiu la o locuinta din Dorna Arini ... Proprietarul a suferit arsuri

Incendiu la o locuinta din comuna Dorna Arini, duminica seara. Militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru localizarea si lichidarea incendiului.
Incendiu la o locuinta din comuna Dorna Arini, duminica seara. Militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, pentru localizarea si lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau obiecte de mobilier din interiorul bucatariei, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.

Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ o ora si au ars o canapea, un dulap, o masa, tablouri si un covor. Echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a suferit arsuri de gradele I si II la nivelul fetei, in incercarea de a stinge singur focul, inainte de sosirea salvatorilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgente al Spitalului din Vatra Dornei, pentru tratament de specialitate.

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de o tigara uitata nestinsa pe marginea din lemn a patului (fumatul in locuri nepermise).






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei