Fostul premier Victor Ponta este prezent la Suceava pentru a susține candidații PSD

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent la Conacul Domnesc (Scheia) unde a avut o intalnire electorala cu membrii PSD Suceava. Vă invităm să citiți declarațiile făcute de Victor Ponta și Cătălin Nechifor
Fostul premier Victor Ponta a fost prezent la Conacul Domnesc (Scheia) unde a avut o intalnire electorala cu membrii PSD Suceava. Vă invităm să citiți declarațiile făcute de Victor Ponta și Cătălin Nechifor, preluate de pe NewsBucovina.ro:

Catalin Nechifor, liderul PSD Suceava, candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea CJ Suceava

Nu intamplator am inceput cu un mesaj despre cel mai mare roman din intreaga noastra istorie, Stefan cel Mare. Cetatea de Scaun a lui Stefan a fost refacuta in mandatul lui Ponta, iar Manastirea Putna, tot in perioada premierului Ponta a fost refacuta. Neamul romanesc a fost parca blestemat. De fiecare data cand parea sa fie bine, se intampla cate ceva. De cand Ponta a plecat din scaunul de premier, lucrurile merg foarte rau. A fost nevoie de doar 6 luni ca sa intelegem asta.

Ponta ne-a demonstrat cat a fost premier ce inseamna sa apreciezi munca si omul in Romania. Cand vad cum s-a schimbat judetul in acesti patru ani ma bucur. Victor Ponta v-a gresit cu ceva sau dezamagit? Nu. Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa revina acolo unde ii e locul, ca premier.


E limpede pentru toti ca aceasta guvernare a lui Ponta a fost cea mai buna dupa 1990. Cati oare mai recunosc, azi, ca au votat cu Iohannis ? Nu prea mai gasesti prin judet. Tragi cu tunul si nimeni nu mai recunoaste ca a gresit. Cum era Romania cu Ponta presedinte ? Mai vorbeste cineva de 100 de ani de tara. Dar in toamna, PSD va castiga din nou puterea si va fi Ponta premier.


Victor Ponta, fostul premier al României:




Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in ulltimii ani si la bine si la greu. Cei care au caracter sunt adevaratii prieteni. Va spun si dvs. ce le-am spus multora ca imi pare rau ca v-am dezamagit, pe dvs., milioanele de oameni care m-au votat. Pot trece peste foarte multe lucruri in politica, peste dosare si jigniri, daca aduci prea multi oameni la vot ai dosar penal, dar nu pot trece peste faptul ca in noiembrie, Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni ca sa obtina functia de premier.

Desi v-am suparat in noiembrie cred ca se va face dreptate pana la urma. Dupa 6 luni, tot raul a fost spre bine si oamenii pot compara, ce inseamna guvernarea noastra si ce inseamna guvernarea lui. Peste tot in tara oamenii spun ca nu se guverneaza si eventual se dau strainilor ce au mai ramas romanilor. Cand ceilalti colegi mi-au cerut sa ajut in campanie am facut-o pentru ca PSD e familia mea. In special am vrut sa vin la Suceava pentru ca e o situatie speciala.

Acum 4 ani, am promis sucevenilor ca scapam Suceava de Flutur. I-am batut in 2012 pe ambii Fluturi, la Suceava si Botosani, dar acum s-au intors. Credea Crin Antonescu, in 2012 ca cei doi Fluturi vor fi candidatii PNL. Nimic nu e mai rusinos sa iti vinzi numele unor jefuitori care, dupa ce stau ascunsi o perioada, ies din nou. La Suceava, trebuie sa dati din nou batai ca daca vin se apuca din nou de ce au facut pana in 2012.

Sa le spuneti oamenilor, si mai ales celor din PNL, ca in 2012 am scapat oamenii de jaful care se intampla in Suceava. Timp de 4 ani cat am fost la guvernare, ca nu am taiat nimanui din pensie nici un leu. Cei carora Fluturii le taiasera salariile in 2010 au primit banii inapoi. Stiu ca toti cei care au o afacere au zis ca nu ne-au ajutat cei de la Guvern asa cum am facut-o noi in ultimii ani. Ce au facut ei? Daca am uitat de 2010 si 2011 ne-am amintit în 2016.

Anul asta, investitii zero, subventii zero, salarii mai mari, zero. Asta e guvernul lui Iohannis-zero. Ce a facut Iohannis in anii de cand e presedinte nu veti sti decat daca ati fi fost prin strainatate. Am o intrebare. A fost vreodata Iohannis in vizita in Romania? Nimeni nu stie sa fi fost presedintele pe la noi. Cand romanilor le e bine voteaza cu ceilalti, cand le e rau voteaza cu noi ca sa facem din nou sa fie bine. Asa e blestemul, dar si sansa PSD.

Acest PDL care acu se numeste PNL. Uite, Flutur, lider traditional al PNL. A fost vreodata Flutur cu Basescu? De Lungu nu va intreb ca asta a fost cu toti. Eu puneam pariu cu Catalin ca se inscrie si in UDMR daca trebuie. El poate sa faca si chestia asta.

Va rog sa va luptati in aceste zile pentru Primaria Suceava, Falticeni si Dorna si pentru toate orasele si comunele unde am aratat ca am facut ceva. In toamna, va rog sa va luptati ca sa aducem la guvernare oameni care stiu ce au de facut pentru Romania. Acum, ei in 2016, darama si noi din 2017, o vom lua de la capat de lucru. Sa nu fim dezamagiti pentru asta. Eu cred in continuare ca alaturi de oameni si de cei dezamagiti putem din nou sa o luam de la capat si sa reconstruim.

Sa nu uitati ca in 2012, noi i-am scapat pe oameni de Fluturi si in 2016 tot noi ii vom scapa de Fluturi.


CITEȘTE MAI MULTE PE: NewsBucovina.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei