Confruntare electorală Ilie Boncheș - Cezar Ioja pe tema datoriilor municipiului Vatra Dornei

Prima temă pe care o abordăm este cea a datoriilor municipiului Vatra Dornei. Primarul Ilie Boncheș susține că a avut de plătit foarte multe datorii și a reușit să scadă gradul de îndatorare al primăriei, iar Cezar Ioja susține că datoriile au fost plătite în mare parte de către Consiliul Județean și face o prezentare în care dorește să demonstreze că gradul de îndatorare nu a scăzut după cum afirmă primarul Boncheș.
Confruntările electorale între candidați, indiferent de tipul alegerilor, sunt cele mai așteptate de către votanți și cele mai în măsură să ofere o imagine cât mai clară despre fiecare candidat în parte. Pe unii dintre candidați îi avantajează aceste confruntări și vor întreprinde toate demersurile pentru a avea parte de ele, iar pe alții îi pot dezavantaja și astfel vor face tot ce se poate ca să le evite.

Cazurile descrise mai sus sunt valabile și în Vatra Dornei. În postura de doritor de confruntări se află Cezar Ioja, care a tot făcut apel la acestea în interviurile date în media locală, iar cel care face tot ce se poate ca să le evite, din motive lesne de înțeles, este actualul primar Ilie Boncheș.




Și pentru că se pare că nici în această campanie electorală nu vom avea parte de confruntări oficiale între candidații la Primăria Vatra Dornei, în primul rând din cauza domnului Boncheș, vom încerca să vă oferim noi, pe baza interviurilor electorale date de candidați, căteva confruntări ”neoficiale” pe unele teme de interes comune abordate de candidați. Astfel, vă vom prezenta videoclipuri în care veți putea vedea părerea fiecărui candidat în legătură cu o anumită temă.

Prima temă pe care o abordăm este cea a datoriilor municipiului Vatra Dornei. Primarul Ilie Boncheș susține că a avut de plătit foarte multe datorii și a reușit să scadă gradul de îndatorare al primăriei, iar Cezar Ioja susține că datoriile au fost plătite în mare parte de către Consiliul Județean și face o prezentare în care dorește să demonstreze că gradul de îndatorare nu a scăzut după cum afirmă primarul Boncheș. Mulțumim Orion Media pentru materialele video și vă invităm să urmăriți videoclipul cu declarațiile celor doi:







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei