”VATRA DORNEI, ORAȘUL CARE MOARE ...”, un reportaj TV dureros despre Dorna - VIDEO

Un reportaj TV foarte interesant despre starea în care a ajuns orașul nostru, despre problemele dornenilor și despre slabele administrații locale care s-au perindat până acum și care mai mult au „îngropat” orașul în loc să-l dezvolte, plus alte subiecte interesante.
Vă invităm, în acest articol, să vizionați un reportaj TV foarte interesant despre starea în care a ajuns orașul nostru, despre problemele dornenilor și despre slabele administrații locale care s-au perindat până acum și care mai mult au „îngropat” orașul în loc să-l dezvolte, plus alte subiecte interesante. Titlul complet al reportajului este „Vatra Dornei, orașul care moare înghețat în dispreț, indiferență și neputință” și a fost difuzat acum aproximativ două săptămâni la postul județean de televiziune, Bucovina TV, fiind realizat de către jurnalistul Ioan Manole.

Durata acestuia este de peste doua ore și jumătate, fiind format din trei videoclipuri și chiar dacă, la prima vedere, ați putea considera că este prea lung, vă garantăm că nu vă veți plictisi privindu-l și chiar îl puteți considera un film artistic, din genul dramă și chiar tragedie pe alocuri, despre situația în care a ajuns orașul nostru, Vatra Dornei - fostă Perlă a Bucovinei, situație care se reflectă, de altfel, încă din titlul reportajului. Vă dorim vizionare plăcută și vă așteptăm părerile în secțiunea de comentarii sau pe Facebook !




















Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei