Pr. Mihai Valică: Apel la rugăciune ... Către toți preoții și enoriașii Bisericii Ortodoxe Române

Pr. Mihai Valică: Să ne păzească Bunul Dumnezeu de neamul acesta în veac, adică de cei ce doresc o Europă fără Dumnezeu.
Articol preluat din Graiul Ortodox, scris de către Pr. Mihai Valica, Paroh Catedrala Vatra Dornei, Doctor Docent al Universitații Albert Ludwig din Freiburg, Germania, Cercetător în cadrul Academiei Romane, în domeniul „Dimensiunea spirituală a economiei montane CE MONT, Vatra Dornei”

Dragii mei, cei ce veți citi aceste rânduri,

Să ne păzească Bunul Dumnezeu de neamul acesta în veac, adică de cei ce doresc o Europă fără Dumnezeu. Nu e suficient că știm faptul, că Europa a căzut pe mâinile francmasonilor și a globaliștilor himeri, ci trebuie să ne rugăm personal, să ne scape de această primejdie reală. De aceea și preoții sunt datori, cu voce tare în cadrul Sfintelor Slujbe, în special la Sfânta Liturghie să se roage astfel: ”Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul nostru, primește jertfa aceasta (scoate o părticică la Proscomidie și o pune pe sfântul Disc, așa cum prevede Liturghierul la rugăciunea În vreme de orice nevoie și primejdie omenească) spre iertarea păcatelor tuturor popoarelor Tale și, cu milostivire, întoarce de la noi toată mânia Ta cea cu dreptate pornită asupra noastră, și degrabă, ca un bun, scoate-ne pe noi din toate necazurile și primejdiile ce ne împresoară (aici se sfârșește rugăciunea, însă credincioșii în privat, iar preoții în public, să adauge: izbăvește-ne Doamne și de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Amin.”
Am propus, de ceva timp, acest adaos liturgic, la forurile competente, așa cum ne rugăm noi în Biserica noastră din Vatra Dornei, însă, tăcerea este mai sfântă spun unii. Așa că, propun celor ce sunt incluși pe aceste adrese de e-mail, să se roage în acest mod. Iar preoții să dea mai departe această propunere și să o rostească cu voce tare. E timpul să spunem cu voce tare, ceea ce știm: ”Ceea ce vă grăiesc la întuneric, spuneți la lumină și ceea ce auziți la ureche, propovăduiți de pe case (Matei 10, 27)”, ne spune Mântuitorul Hristos. A sosit această vreme. Cel ce tace va răspunde amarnic în fața lui Dumnezeu.

Doar rugăciunea ne mai salvează, dacă o facem deschis și cu curaj hristic, altfel pierim de mâna celor ce ne fac masonizare, globalizare și relativizare în lume, care au pătruns deja, și în Biserică extrem de viclean, și se ”vor reglementa” acestea, ca fiind firești, la noul sinod panortodox, cât de curând.

Acești panortodocși făcuți peste noapte, debitează reguli care des-bisericesc Biserica lui Hristos din interior. Să ne rugăm ca din lucrarea satanică a globalizării fără de Hristos, împotriva Lui Dumnezeu și a neamurilor, să rămână, prin harul și puterea lui Hristos, doar o gloabă neputincioasă, de care să râdă mulți, și să înțeleagă toată lumea lui Antihrist, că, ”Cu noi este Dumnezeu, înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu. Amin.”

Vă urez, mai departe, un post cu folos și Bucuria Învierii lui Iisus Hristos să fie mereu cu voi cu toți !

Cu binecuvântare și bucurie în Hristos Domnul și Mântuitorul nostru,

Pr. prof. dr. Mihai VALICĂ( Hide )
  1. Pr mihai valica un OM deosebit si care dacă nu ar exista ar trebui inventat Un om cu o minte sclipitoare cu o voce caldă si o privire pătrunzătoare si blândă Mă simt norocoasa că am avut onoarea si plăcerea de al cunoaste si a vorbi cu domnia sa Mă simt mult mai bine sufleteste mai aproape de DIVINITATE Morții se ÎNGROAPĂ si cactusii inteapa rău de tot domnule Valica Multumesc tuturor celor care fac posibilă vizionarea video a prelegerilor domnului valica Sunt ca un balsam ptr suflet inimă si minte un ANTIDEPRESIV si antistres in viața pe care o trăim Domnul să fie cu dvs domnule MIHAI să aveți sănătate numai bucurii si să aveți grijă de corzile vocale ptr că avem mare nevoie de dvs Să fiti binecuvântat si dvs si familia dvs O să vă vizitez blogul până la ....SFARSIT

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei