Dănuț Candrea își lansează candidatura pentru Primăria Dorna Candrenilor - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

15 aprilie 2016

Dănuț Candrea își lansează candidatura pentru Primăria Dorna Candrenilor

Dintr-un comunicat trimis de PSD Dorna Candrenilor aflăm că Sâmbătă, 16.04.2016, candidatul PSD - Dănuţ Candrea, își lansează candidatura pentru funcția de primar al comunei Dorna Candrenilor.

Lansarea candidaturii va avea loc la Pensiunea Agroturistică Poiana din Poiana Negrii începând cu ora 15:00 și sunt invitați sa ia parte la acest eveniment toți cei care sunt interesați de proiectele candidatului PSD, Dănuț Candrea.

Inițial, candidatul PSD îl avea ca și contracandidat principal pe actualul primar PNL al comunei, Mafteiu Candrea, dar după cum v-am relatat ieri într-un articol, acesta s-a retras pentru a-i face loc tânărului preot Sorin Doroftiese, care, dacă va câștiga, va da ”veșmintele preoțești” pe ”haina de primar”.
”Bătălia” politică din Dorna Candrenilor este de urmărit, locuitorii având de ales, pe lângă ceilalți candidați, între un prosper om de afaceri propus de PSD și un preot susținut de PNL. Mai mult decât atât, este foarte interesant de văzut dacă electoratul va sancționa decizia controversată a PNL de a implica preoții în politică, pentru că acest caz, din Dorna Candrenilor, este al doilea din Jud. Suceava după cel de la Fălticeni, unde PNL are candidat tot un preot.

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad