Cum arăta Vatra Dornei în anii 80 față de 2016 ... Vezi un documentar despre Vatra Dornei de altădată si spune-ti parerea ! - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

11 martie 2016

Cum arăta Vatra Dornei în anii 80 față de 2016 ... Vezi un documentar despre Vatra Dornei de altădată si spune-ti parerea !

Vă propunem să vizualizați un documentar despre Vatra Dornei și restul Tării Dornelor realizat în anii 80 și intitulat „Vatra Dornei - Drumuri și Confluențe”, care prezintă aspectul și atracțiile stațiunii din acele timpuri, detalii despre viața oamenilor, despre activitatea economica, ... , etc.

După ce vizualizați filmulețul vă invităm să vă spuneți părerea, în secțiunea de comentarii, în legătură cu felul în care a evoluat, sau nu, orașul nostru din anii 80 și până astăzi, în 2016. Arată orașul mai bine astăzi sau era mai agreabil în urmă cu peste 30 de ani ? S-a schimbat Vatra Dornei în bine sau timpul a cam stat în loc pentru orașul nostru ? Spune-ți părerea pe VatraDorneiLive.ro !Folosește secțiunile de comentarii de mai jos și spune-ți părerea !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad