Restricţii temporare de circulație în zona Zugreni, pe DN 17B - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

Restricţii temporare de circulație în zona Zugreni, pe DN 17B

Traficul rutier va fi restricţionat temporar pe DN 17B, în zona Zugreni, între localităţile Vatra Dornei şi Broşteni, în zona Zugreni.

Anunţul a fost făcut de şeful Secţiei Drumuri Naţionale, Liliana Dranca. Astfel, în zilele de luni şi marţi, 15 şi 16 februarie, şoferii vor sta în trafic timp de 30 de minute pentru a permite muncitorilor să efectueze lucrări pe versanţii din apropierea drumului.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca, a spus că lucrările pe versanţi se efectuează pe o porţiune de 155 de metri a DN 17B, între poziţiile kilometrice 21+270 şi 21+425. Astfel, traficul rutier va fi restricţionat temporar în cele două zile, între orele 7:30 şi 15:30, în reprize de câte 30 de minute de lucru efectiv, alternate cu 30 de minute de pauză pentru a permite trecerea maşinilor.Lucrările vor fi semnalizate corespunzător, iar circulaţia va fi dirijată de către muncitori instruiţi, ajutaţi de agenţi ai poliţiei rutiere.

CITEȘTE MAI MULT PE: SVnews.ro


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii