Reportaj Pro TV despre Vatra Dornei - VIDEO

Cei care au cautat sa scape de aglomeratia de pe Valea Prahovei si au vrut si preturi mai mici au optat pentru Perla Bucovinei, adica pentru Vatra Dornei.
Luni incepe vacanta elevilor, ce tine o saptamana, dar multi se relaxeaza deja in statiunile de la munte.

Cei care au cautat sa scape de aglomeratia de pe Valea Prahovei si au vrut si preturi mai mici au optat pentru Perla Bucovinei, adica pentru Vatra Dornei.

Acolo au la dispozitie 3 kilometri de partie, iar weekendul acesta si vremea a fost de vis. Cu chiote de veselie, muzica si multa energie, turistii au alunecat in voie pe partia din Vatra Dornei.Oamenii s-au aratat incantati nu doar de atmosfera, ci si de preturi. O tura cu telescaunul la Vatra Dornei costa 3 lei, iar lectiile de schi sau snorboarding pornesc de la 20 de lei de persoana pe zi si ajung pana la 50 de lei, in cazul celor care vor sa aiba un instructor doar pentru ei.

Turista: "E mai putin aglomerata decat pe Valea Prahovei, zona e superba. Preturile sunt mult mai onorabile aici."

Ce-i drept, elevii au lasat deoparte temele. Dar nu s-au ferit de cursuri, atunci cand a venit vorba sa invete sa schieze.

Cei care nu au avut curaj sa se aventureze pe partie au gasit alte variante de distractie.

Turista: "Este foarte ok si de dat cu sania si ii plac si schiurile doar ca inca nu are curaj sa se bage la schiuri."

Gol nu a ramas nici patinoarul. Cum vremea se incalzeste, administratorii se straduiesc sa mentina in functiune tunurile de zapada artificiala, pentru a nu le da planurile peste cap celor care au venit in zona in vacanta.

SURSĂ ARTICOL: StirileProTV.roNiciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei