Programul Serbarilor Zapezii 2016 s-a stabilit, dar nu se stie inca daca vor avea loc

Serbarile Zapezii Vatra Dornei 2016 vor avea loc in weekend-ul 19 - 21 Februarie 2016 daca conditiile meteo vor fi prielnice. Programul serbarilor este finalizat, in mare masura.
Surse din Primaria Vatra Dornei au declarat ca editia din 2016 a Serbarilor Zapezii este posibil sa aiba loc in weekend-ul 19 - 21 Februarie insa organizarea acestora depinde de conditiile meteo, un anunt final facandu-se in apropierea datelor mai sus mentionate.

Chiar daca nu se stie inca daca Serbarile Zapezii Vatra Dornei 2016 vor avea loc, programul este finalizat, in mare masura, si va prezentam mai jos detalii:




Vineri, 19 Februarie 2016

MICHAEL STAR

DORU BIGHIU


Sambata, 20 Februarie 2016

PUYA

MANDINGA


Duminica, 21 Februarie 2016

SPECTACOL DE FOLCLOR
(se va anunta ulterior programul)


Sunt sanse mari ca evenimentul sa fie transmis live pe TVR, mai exact TVR Iasi, iar daca vor exista sponsorizari din partea agentilor economici dorneni este posibil sa se mai organizeze inca un weekend de serbari.

Totul depinde de conditiile meteo care vor fi in perioada urmatoare, iar in cazul in care acestea nu vor permite desfasurarea serbarilor, se doreste ca fondurile alocate acestui eveniment sa fie redirectionate catre mai multe evenimente care vor avea loc la Casa de Cultura Vatra Dornei.

Va vom tine la curent cu ultimele noutati !

SURSĂ ARTICOL: Primaria Vatra Dornei






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei