PNL și-a lansat candidații pentru posturile de primari ... Vezi nominalizările !

În sala mare a Casei de Cultură din Suceava a avut loc lansarea candidaţilor PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi pentru 113 de primării din judeţ.
Cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au fost prezenţi ieri după amiază la lansarea candidaţilor acestui partid pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi pentru 113 de primării din judeţ.

Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. Cel care a deschis evenimentul de lansare a candidaţilor a fost liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, cel care la alegerile din 5 iunie va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Gheorghe Flutur a precizat că cei 113 candidaţi, la care se va adăuga şi candidatul din Rădăuţi, reprezintă „armata” cu care PNL Suceava va câştiga alegerile locale din acest an.



Primul invitat să se adreseze liberalilor a fost co-preşedintele coordonator al PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău. Acesta i-a asigurat pe cei doi co-preşedinţi ai liberalilor că au venit într-un judeţ în care PNL va avea majoritatea în Consiliul Judeţean, preşedintele şi vicepreşedinţii acestei instituţii. „Vă asigur că după 5 iunie vom avea şi primar în majoritatea comunelor, în principalele oraşe, astfel încât să se întâmple din nou ceea ce îşi doresc sucevenii, şi anume ca după patru ani să continuăm dezvoltarea acestui judeţ şi să să implementăm proiecte pentru bunăstarea locuitorilor”, a spus Pardău. El a subliniat că PNL prezintă pentru aceste alegeri locale cei mai buni candidaţi pentru funcţiile de primar şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, „iar acest lucru îl spun oamenii”. Dumitru Pardău i-a îndemnat pe liberalii suceveni să fie uniţi pentru că doar în acest fel PNL va conduce din nou judeţul Suceava. Pardău a adresat rugămintea către candidaţi „să împrospăteze partidul”, prin listele de consilieri locali pe care le vor prezenta, dar în mod special să ducă la capăt procesul de fuziune între fostele PNL şi PDL.

Candidat pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că PNL „pleacă la drum” în aceste alegeri cu 53 de primari în funcţie, din care trei de municipii, şase de oraşe şi 44 de comune. „Plecăm la drum cu Doamne ajută! Mai sunt 107 de zile şi trebuie să privim foarte serios şi pracmatic această campanie”, a spus Flutur. El a subliniat că PNL Suceava trebuie să câştige 50% +1 din numărul de voturi pentru a guverna singuri judeţul şi pentru a obţine preşedinţia Consiliului Judeţeană „fără cârje”. Gheorghe Flutur a precizat că ar fi preferat o competiţie directă pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean, şi nu actuala formulă, în care şeful administraţiei judeţene este ales prin votul indirect al consilierilor. Flutur le-a cerut liberalilor să-şi apere liderii atunci când aceştia sunt atacaţi de adversari. ”Trebuie să facem un efort uriaş ca să câştigăm”, a declarat liderul PNL Suceava, care a mai adăugat că în această campanie electorală trebuie să se implice şi viitorii canidaţi ai PNL pentru alegerile parlamentare. Flutur a spus că îşi doreşte preşedinţia CJ Suceava pentru a relansa dezvoltarea judeţului, „care a stagnat mult în ultimii patru ani”.

Dintre primarii PNL au mai luat cuvântul cel din Suceava, Gura Humorului si Campulung Moldovenesc dar si cel din Vatra Dornei, despre care Gheorghe Flutur a spus că a revenit în echipa liberală, aceasta după ce îşi declarase independenţa politică.

Ilie Boncheş a promis că va fi alături de dorneni şi în viitorul mandat, subliniind că principalul proiect al său va fi aducerea gazului în municipiul Vatra Dornei. „pentru aceasta trebuie să fim sprijiniţi pentru că e problema cea mai mare a dornenilor. Promit că voi fi alături de ei, iar împreună suntem o forţă”, a spus Boncheş, declaraţia acestuia făcându-l pe Gheorghe Flutur să spună „administraţia PSD a ars gazul degeaba în ultimii patru ani”.

A mai luat cuvantul si Angelica Fădor, primarul din Iacobeni, aceasta spunând că echipa de candidaţi PNL are ceea ce îşi doresc sucevenii. „Oamenii vor fapte şi nu vorbe, hărnicie, modestie şi să fie ascultaţi de noi”, a spus Angelica Fădor, care a adăugat că PNL va câştiga alegerile din judeţul Suceava.




În continuare vă prezentăm candidații PNL pentru localitățile din zona Dornelor:

Mun. Vatra Dornei - Ilie Boancheș

Cârlibaba - Gabriel Michael Danciu
Ciocănești - Radu Ciocan
Coșna - Iliuță Ivan
Crucea - Ioan Nicolescu
Dorna Arini - Mirel Nituca
Dorna Candrenilor - Mafteiu Candrea
Iacobeni - Angelica Fădor
Panaci - Andrei Acatrinei
Poiana Stampei - Gheorghe Țiganea
Șaru Dornei - Cătălin Iordache

SURSE ARTICOL: MonitorulSV.ro ; SVnews.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei