Incendiu la o spalatorie auto si un atelier de tamplarie din Vatra Dornei

Incendiu la o spalatorie auto si un atelier de tamplarie din Vatra Dornei, luni la orele amiezii. La fata locului au intevenit militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei cu doua autospeciale.
Au ars patru metri patrati de planseu, 20 de metri patrati din peretii interiori ai camerei centralei, zece metri patrati din peretii despartitori si patru metri patrati de acoperis. Cosul de fum al centralei s-a prabusit.

Incendiu la o spalatorie auto si un atelier de tamplarie din Vatra Dornei, luni la orele amiezii. La fata locului au intevenit militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei cu doua autospeciale.La sosirea pompierilor, flacarile se manifestau la o constructie corp comun, in care functionau doua societati comerciale (o spalatorie auto si un atelier de tamplarie), existand pericolul de propagare la intreaga constructie P+1, cu o amprenta la sol de aproximativ 400 de metri patrati.

Incendiul a fost lichidat intr-o ora. Au ars patru metri patrati de planseu, 20 de metri patrati din peretii interiori ai camerei centralei, zece metri patrati din peretii despartitori si patru metri patrati de acoperis. Cosul de fum al centralei s-a prabusit.

Cauza probabila de izbucnire a incendiului - jar sau scantei provenite din cosul de fum amplasat necorespunzator fata de materialele combustibile.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei