Un sofer beat s-a rasturnat cu masina

Accident provocat de un sofer beat. Un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei, a fost sesizat, duminica seara, despre faptul ca pe DN 17, in comuna Poiana Stampei, a avut loc un eveniment rutier.
Accident provocat de un sofer beat. Un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei, a fost sesizat, duminica seara, despre faptul ca pe DN 17, in comuna Poiana Stampei, a avut loc un eveniment rutier, iar conducatorul auto emana halena alcoolica.

Politistii deplasati operativ la fata locului au identificat autoturismul rasturnat si pe conducatorul acestuia, un tanar de 23 ani, din comuna Dorna Candrenilor. Intrucat emana halena alcoolica, conducatorului auto i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.



Din accident au rezultat doar pagube materiale. Politistii au intocmit in cauza dosar penal, ce va fi solutionat procedural.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei